Vitarid-R – pajisje ushtrimi

5.920,00 ден 4.440,00 ден me tvsh të përfshirë

Doni të keni më shumë energji gjatë gjithë ditës, por nuk doni ushtrime të lodhshme? Ndoshta doni të ulni kolesterolin dhe të përmirësoni shëndetin e zemrës? Apo thjesht të qëndroni aktivë dhe shëroni nyjet apo të pakësoni dhimbjen dhe ngurtësinë?

Ne prezentojm Vitarid-R, një mënyrë revolucionare e re të stërvitjes që mund të ndryshojë mënyrën se si ju duket dhe ndjeheni. Sekreti i Vitarid-R është një formë e re ushtrimi veçanërisht e përshtatshme për njerëz të moshuar, të quajtur aktivitet i vazhdueshëm, është një ushtrim i jolodhshëm që ju jep rezultate të mira, sepse mund të jeni aktiv edhe kur bëni diçka tjetër.

E shitur

MKD Macedonian denar
EUR Euro