UV KLIN-R – pajisje portative për dezinfektim

1.980,00 ден me tvsh të përfshirë

Po ju prezantojmë JU-VI KLINER-in, pajisja më moderne portative për dezinfektim në të cilën është kompresuar fuqia e dritës ultraviolet që ju lehtë të mund t`i sterilizoni objektet dhe sipërfaqet për vetëm disa sekonda.

Është shumë e thjeshtë. Vetëm drejtojeni JU-VI KLINER-in direkt ndaj objekteve ose sipërfaqes që dëshironi t`a sterilizoni dhe shtypni butonin e ndezjes.

Është provuar se JU-VI KLINERIështë efektiv kundër një numri të madh patogjenësh dhe është certifikuar zyrtarisht nga qendra industriale për testim mikrobiologjik për efektivitetin e tij kundër baktereve candida albikans, stafilokoka aureus dhe esherihia koli.

Në studimin e Universitetit të Bostonit është vërtetuar se drita ultraviolet UVC është efektive në shkatërrimin e virusit SARS-KOV-2 që e shkakton COVID 19, deri në 99,99 përqind pas vetëm disa sekondave të ekspozimit.

Nuk ka nevojë për bateri. Vetëm karikojeni me një kabëll USB dhe është gjithmonë gati për përdorim.

Tre llambat led UVC që gjenden në pjesën e poshtme të JU-VI KLINERIT do të fillojnë të lëshojnë dritë ultraviolet, e cila pas disa sekondash ekspozimi shkatërron deri në 99,99 përqind të viruseve dhe baktereve nga sipërfaqja e rrezatuar, pa përdorim të ujit ose të kimikateve.

Është shumë i lehtë. Peshon vetëm 50 gramë dhe mund ta mbani me vete në çdo çantë ose xhep, për të qenë gjithmonë në dorë.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro