Starlyf Table Express – tavolinë me përshtatje

2.480,00 ден me tvsh të përfshirë

Jua prezantojmë Starlif Tejbëll Ekspres, mënyrën e re për t’u ulur në mënyrë komfore dhe të gjitha t’i keni afër, përpara duarve tuaja. Dizajni revolucionar në formën e shkronjës L i mundëson Tejbëll Ekspres-it që lehtë të rrëshqasë nën çdo divan apo kolltuk dhe ta vendosni afër sa të doni. Starlif Tejbëll Ekspres është tavolina me më së shumti përshtatje që e keni pasur me:

  • mbajtës të integruar për telefon celular apo tabletë
  • me teh të lartë kundër derdhjes
  • tre kënde të ndryshme
  • gjashtë lartësi të ndryshme
  • dhuratë një llambë LED me kyçje USB.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro