Star Shower Slide Show – sistem lazerik ndriçues

5.980,00 ден 2.980,00 ден me tvsh të përfshirë

Të gjithë ne duam të dekorojm shtëpinë tonë për Krishtlindje dhe festa të tjera por askush nuk dëshiron detyrën e i lodhshme e pështjellimeve te dritave dhe të mirremi me tela për orë të tëra, dhe më në fund të zbuloni se gjysma e tyre nuk funckionojn!

Harrojeni! Arriti mënyrë e re dhe revolucionare për ndriqim të shtëpis – STAR SHOWER SLIDE SHOW, jep dritë fantastike që transformon shtëpinë tuaj në një oborr si kështjellë magjike, me qindra të ngjyrave në prekjen e një butoni dhe brenda disa sekondave!

Dhe është shumë e lehtë për të përdorur. Lëshojeni, vendosni sllajdet, shtypni butonin dhe kjo është ajo!

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro