Sorion Cream – krem për psoriazë, ekzema dhe neurodermitit

1.490,00 ден me tvsh të përfshirë

Jua prezantojmë “gurin e çmuar” natyral për përkujdesjen e lëkurës së trupit.

Kremi Sorion është prej përbërësve natyral dhe përdoret për pjesët e lëkurës të përfshira me psoriazë, e cila karakterizohet me skuqje, kruajtje dhe/ose qërim. Me këtë krem do të harroni:

  • skuqjen e lëkurës
  • kruajtjen e lëkurës
  • qërimin e lëkurës
  • acarime të tjera të ngjashme.

Sorion kremi ka treguar efikasitet të posaçëm edhe te gjendjet e ekzemës dhe neurodermitit.

Provojeni produktin tonë inventiv në bazë natyrale, pa kortikosteroide, sepse natyra është laboratori më i mirë.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro