RXB Complex – kapsula për nyje të shëndetshme

1.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Ar-Eks-Bi kompleks. Mënyrë e sigurt natyrale dhe efikase për lehtësimin e dhimbjeve të nyjeve, e bërë nga shafran i Indisë, bosvelia, kumak dhe përbërës të tjerë të mrekullueshëm natyrorë që ndikojnë së bashku për të rinovuar trupin tuaj!

Me kompleksin Ar-Eks-Bi do tа rizbuloni përsëri jetën pa dhimbje. Ai e zvogëlon parehatshmërinë, e trajton artritin në mënyrë efektive dhe e përmirëson vitalitetin tuaj në një mënyrë natyrore.

Pavarësisht nga mosha juaj, a jeni burrë apo grua, a keni pasur lëndime sportive apo në punë dhe nëse dhimbja e nyjeve ka ardhur natyrshëm si rezultat i plakjes, kompleksi Ar-Eks-Bi do t’ju ndihmojë. Ai është i sigurt, 100% natyror dhe nuk ka efekte të padëshiruara.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro