Restform Leg Pillow (set prej 2) – jastëk për mbështetje të këmbëve

2.480,00 ден me tvsh të përfshirë

Sekreti i Restform Leg Pillou është në shkumën memori në formë konkave, e cila në mënyrë të përsosur përshtatet me vijën e këmbëve tuaja dhe jua drejton kurrizin, kështu që do të flini të qetë dhe pa dhimbje tërë natën.

Thjesht vendoseni Restform Leg Pilloun mes këmbëve dhe ai do t’jua ndajë gjunjët, do t’i mbështesë këmbët, do ta pengojë që këmba të bie përpara, kështu që këllqet dhe legeni juaj do të mbeten në një vijë. Nuk do ta shtrembëroni më pjesën e poshtme të shpinës, kështu që muskujt tuaj mund të relaksohen dhe do t’ju zë gjumi shumë më lehtë dhe më shpejt dhe do të zgjoheni pa dhimbje në shpinë.

Restform është krijuar nga shkuma memori më bashkëkohore, e cila e ruan formën e vet dhe njëkohësisht ka edhe një sistem për ventilim, i cili mundëson rrjedhën e ajrit për uljen e të ngrohtit trupor. Në këtë mënyrë ulet lagështia dhe eliminohen erërat. Gjithashtu, ka edhe një këllëf i cili hiqet dhe mund të lahet në lavatriçe.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro