ORANGE CARE – krem kundër celulitit

1.480,00 ден 490,00 ден me tvsh të përfshirë

Trajtim specifik për uljen e celulilitit apo të ashtuquajturës lëvore portokalli, nga këmbët, kofshët dhe pjesës së prapme, falë efektit të 100 për qind përbërësve natyral aktiv me efikasitet të dëshmuar.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro