My Salon Manicure – vegël për manikir

490,00 ден me tvsh të përfshirë

My Salon Manicure është një pajisje për lustrim automatik të thonjve në duar dhe këmbë, i cili heq gjurmët dhe pabarabartësit dhe në të njëjtën kohë i jep thonjve një shkëlqim natyror që mbetet i dukshëm deri në dy javë. My Salon Manicure e Orange Care është gjithashtu shumë kompakt dhe i lehtë për t’u përdorur. Ajo vjen me 2 rrotullues lustrues dhe 2 rrotullues për sjaj. Pas përdorimit të My Salon Manicure e Orange Care, thonjtë tuaj, me ose pa llak, do të duken sikur keni qenë në një sallon profesional të thonjve.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro