LIVARIZ – për vena të zgjeruara

1.780,00 ден 1.290,00 ден me tvsh të përfshirë

Spreji dhe kremi Livariz nga përbërës natyral veprojnë në këtë mënyrë:

  • Venat e zgjeruara të pakëndshme fillojnë të zhduken,
  • Ulen enjtjet e këmbëve.

Në kompletin me efekt të dyfishtë fitoni:

  • 1 x Livariz krem (100 ml)
  • 1 x Livariz sprej (100 ml)

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro