Instant Duster Pro – një pastrues pluhuri rrotullues pa tel

2.480,00 ден 1.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Instant Dastër Pro është tejet i thjeshtë për përdorim si një pastrues pluhuri rrotullues pa tel. Është shumë i lehtë dhe transmetues. Sekreti i Instant Dastër Pro është në mijëra fijet elektrostatike të bëra në mënyrë të posaçme, të cilat e tërheqin pluhurin drejt vetes. Elektriciteti statik në fakt e tërheq pluhurin dhe papastërtinë, si magnet, dhe shpejt e mbledh pluhurin, kështu që pastrimi është i lehtë dhe nuk lë asgjë prapa vetes.

E shitur

MKD Macedonian denar
EUR Euro