Hurricane Spin Srubber – sistem pastrimi

3.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Hurikejn Spin Skrabër është brusha e re sensacionale e pastrimit, e cila pastron më shpejt, më lehtë dhe më mirë!
Për të nuk ju duhen bateri, sepse punon me ndihmën e teknologjisë më të re të baterisë!
Sekreti i Hurikejn Spin Skrabër është brusha rrotulluese me 300 rrotullime të pabesueshme në minutë! Me këtë aftësi të fuqishme rrotullimi, Hurikejn Spin Skrabër me një lehtësi sensacionale e largon çdo papastërti dhe njollë të pjekur!
Harrojini lëndët kimike korrozive dhe pastrimin e mundimshëm dhe rraskapitës. Shtëpia juaj do të ndriçojë me Hurikejn Spin Skrabër.

E shitur

MKD Macedonian denar
EUR Euro