Helix Original krem

899,00 ден me tvsh të përfshirë

Dhimbje, ngurtësi, ënjtje? Ju keni vuajtur mjaftueshëm në mënyrë të panevojshme!

Helix Original Crem është zgjidhja natyrale për masazh efektiv me efekt qetësues për të përmirësuar tonusin dhe gjendjen e përgjithshme të trupit para dhe pas aktiviteteve të përditshme ose para dhe pas aktivitetit intensiv / të moderuar të sportit.

Vetitë shëruese të kërmillit kanë qenë të njohur që nga kohërat e lashta. Ekstrakti i kërmijve përdoret në prodhimin e një numri të madh të përgatitjeve në industrinë e kozmetikës, farmaceutikës dhe mjekësisë.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro