Helix Original – kapsula me ekstrakt kërmilli

2.480,00 ден 1.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Kërmijtë janë kafshët e vetme në botë të cilat janë të afta ta regjenerojnë guacën e vet falë proteinit i cili i shëron dhe i rigjeneron qelizat – alantoin. Prandaj edhe HELIKS ORIGINAL është krijuar me një formulë të koncentruar në formë të kapsulës, me të cilën alantoina shpejt i mbulon nyjet me një efekt të garantuar analgjetik!

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro