Harry Blackstone Air Blade – komplet prej 5 thikash (1+1 set)

2.980,00 ден me tvsh të përfshirë

Përjetoni lehtësinë e vërtetë të prerjes me Hari Blekstoun Er Blejd, thika ultra e mprehtë dhe jongjitëse për prerje perfekte. E shtypur nën një peshë prej shtatë tonë, tehu është i mprehur saktësisht me lazer.

Vetëm Hari Blekstoun Er Blejd ka një strukturë unike rombike që nuk lejon ngjitje. Gjatë prerjes krijohen jastëk të vegjël ajri të cilët e parandalojnë ngjitjen e produkteve në teh. Ky efekt jongjitës mundëson një prerje me saktësi dhe komfort maksimal.

ErBlejd ka veti unike sigurie, dorezë që përshtatet në mënyrë të përsosur në dorën tuaj dhe nuk rrëshqet as kur duart tuaja janë të lagura, një distancër sigurie për dorën që punon me thikën dhe material të përforcuar të tehut për prerje të sigurt dhe të rehatshme edhe kur do të përdorni një presion më të madh. Në të njëjtën kohë, thikat Hari Blekstoun Er Blejd janë të lehta për tu ruajtur, pastrohen në pjatalarëse.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro