Gymform Leg Action – masazher për shputa

10.740,00 ден 8.950,00 ден me tvsh të përfshirë

Ndaloni dhimbjet dhe kthejeni rininë dhe vitalitetin me Xhimform Leg Ekshën, masazherin e ri të motorizuar revolucionar për shputa dhe këmbë, i cili mund t’jua përmirësojë qarkullimin e gjakut, t’jua përtërijë dhe t’jua forcojë muskujt, t’jua relaksojë dhe freskojë shputat e lodhura dhe të sëmura dhe tërë këtë pa u ngritur nga divani.

Oscilimet e shpejta të jastëkëve të vegjël për shputa krijojnë mijëra vibracione të cilat depërtojnë thellë dhe përhapen përpjetë nëpër shputat, pulpat, kofshët dhe pjesën e poshtme të shpinës. Kjo rezulton me shtrëngim të vazhdueshëm dhe relaksim të muskujve, me të cilën gjë përmirësohet qarkullimi i gjakut dhe lirohen muskujt e shtrënguar dhe të dhimbshëm. Xhimform Leg Ekshën-in tuaj e fitoni me funksion për masazh shijacu, i cili i targeton pikët tuaja të akupresurës së shputave.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro