Dual Biactive D-tox – suplement për detoksifikim (2 produkte)

2.480,00 ден 1.980,00 ден me tvsh të përfshirë

Thujuni lamtumirë gazrave, frymë e pakëndshme, gastritit, acidet. Dual detox aktive bio mund të ndihmojë në tretjen e stomakut, sepse ajo lehtëson tretjen dhe nxit shkarkimin e rregullt e organizmit, dhe gjithashtu ju ndihmon prej  problemeve të tjera siq janë artritis dhe dhimbje të nyjeve.

Formula e bio Dual Detox aktive është një përzierje revolucionare probiotike nga përbërësit e natyral që mund të lehtësojnë tretjen, detoksifikimin e organizmit, kështu që ju do të keni më shumë energji dhe përmirësim të shëndetin tuaj.

Përbërësit e saj natyrore janë një kombinim i lulës se arctiumit, enzimat e tretjes, fletë të aloes, shafran i Indisë dhe farë banane, ekstraktet e luleradhiqe, kopër, bimë fumarie dhe artichok, e cila mund të ndihmojë për pastrimin e zorrëve, uljen e inflamacionit dhe detoksifikimin, si edhe në shërimin e zorrës së trashë.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro