DRAGON’S BLOOD – esencë për trajtimin e lëkurës

1.480,00 ден 490,00 ден me tvsh të përfshirë

Dragon’s Blood është posaçërisht efikas në trajtimin e lëkurës së fytyrës dhe trupit:

  • kundër plakjes
  • kundër radikaleve të lira
  • për fytyrë dhe trup
  • për trajtimin e lëkurës së ndjeshme dhe pas banjave të diellit
  • për trajtimin e plasaritjeve të lëkurës
  • e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro