DR. MING – çaj për dobësim

1.480,00 ден me tvsh të përfshirë

Për ananasin ka shumë hulumtime dhe studime të cilat kanë treguar se ndihmon në luftën kundër kilogrameve të tepërta dhe është një diuretik i shkëlqyer, e pengon qëndrimin e lëngjeve dhe ju jep ndjenjën e ngopjes, për shkak të nivelit të lartë të fibrave bimore. Falë këtyre studimeve është bërë edhe kombinimi i çajit të ananasit të Doktor Mingut me përbërës të rinj 100 për qind, të cilët së bashku e bëjnë formulën më efikase për dobësim që keni provuar deri më tani.

E shitur

MKD Macedonian denar
EUR Euro