Derma Suction – aparat për pastrimin e fytyrës

1.480,00 ден me tvsh të përfshirë

Derma Sakshën është aparati i vetëm i cili ka fuqinë e thithjes për ta pastruar çdo pore.

  • Shpejt dhe lehtë e çliron lëkurën nga të gjitha papastërtitë.
  • Pa mund i largon të zezat, puçrrat, si dhe yndyrat, papastërtinë dhe shenjat e grimit.
  • Me katër shtojca të ndryshme për çdo pjesë të trupit.
  • Ka edhe një shtojcë sonike ne funksion për piling të fytyrës.
  • Dy nivele individuale për thithje.
  • E stimulon lëkurën dhe e bën të duket e butë, e freskët dhe e ndritshme.
  • I vogël, kompakt dhe pa tel – ideal për udhëtim.
  • I lehtë për pastrim.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro