Coolform Mini Aircon – mini sistem për ftohje

2.490,00 ден 1.980,00 ден me tvsh të përfshirë

Jua prezantojmë Kulform Mini Erkon-in revolucionar. Është mënyra më portative, më kursyese dhe më e lirë për të pasur freski dhe komfor gjatë tërë vitit.
Filtri i avancuar me avullim e thith ajrin e nxehtë dhe e tërheq nxehtësinë, duke e shndërruar në ajër të freskët dhe të ftohtë për disa minuta.
Tani mund t’i ftohni dhomat të cilat i përdorni më së shumti pa e ftohur krejt shtëpinë. Shumë do të kurseni sa u përket llogarive të energjisë elektrike.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro