Comfortisse Posture Pro – rrip për drejtimin e shpinës

1.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Komfortis Posçer Pro është një rrip shpine tepër i rehatshëm dhe i lehtë që momentalisht e korrigjon qëndrimin e keq të trupit tuaj dhe ju liron nga dhimbjet e qafës dhe shpinës. Vetëm mbështillni rripat mbi shpatullat tuaja dhe fiksoni mbylljen nën gjoks. Menjëherë do ta shihni dhe ndjeni ndryshimin. Mbështetja me tre rripa funksionon në mënyrë që dy rripat i drejtojnë shpatullat tuaja, kurse pjesa e pasme jep mbështetje për drejtimin e shtyllës kurrizore.

Komfortis Posçer Pro është bërë me teknologjinë më të përparuar, sepse është i endur me fibrat e bimës Kanabis Sativa. Me këto fibra rritet rehati dhe stabiliteti.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro