Comfortisse Posture – brez për drejtimin e shpinës

1.980,00 ден 1.590,00 ден me tvsh të përfshirë

Komfortis Posçër është një brez komfor dhe i lehtë për përkrahje, i cili e drejton trupin tuaj dhe në çast e ulë dhimbjen. Ai nuk do t’ju lejojë të harroni se duhet të jeni të drejtuar, ndërsa si rezultat do të keni një shpinë të drejtuar në mënyrë të përsosur, që do t’ju mundësojë të qëndroni të drejtuar, të qëndroni në mënyrë të drejtë dhe të lëvizni me një qëndrim më të drejtë dhe do t’ju ndihmojë që përgjithmonë të çliroheni nga dhimbjet e shpinës, supeve dhe qafës!

Clear
MKD Macedonian denar
EUR Euro