Bio Clean Active – agjent pastrues universal

1.490,00 ден 990,00 ден me tvsh të përfshirë

Bio Klin Active është një produkt universal pastrimi për të gjithë shtëpinë që pastron, lustron, ruan dhe dezinfektohet. Është i përshtatshëm për kuzhinë, banjo, dush kabinë, kornizë dere, dërrasa, madje edhe për pastrimin e makinës dhe motorit plotësisht. Nuk ka fërkim të fortë dhe aromë dërrmuese nga agjentë të fortë pastrimi, sepse Bio Cline Active është plotësisht e natyrshme, e sigurt për t’u përdorur dhe me erë të këndshme.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro