Bavarian Edge – mprehës për thika

1.490,00 ден me tvsh të përfshirë

A keni edhe ju një zyrtarë plot me thika dhe asnjë nuk është e mpreht?
Haroni atë, Teleshop ju prezanton Bavarian Edge.
Mprehësi inovativ për thikë, me dorëza të përshtatshme të cilat I mprehë dhe I shkëlqen thikat sikur të jenë të reja.
Bavarian Edge është aq I mahnitshëm në teknologjin e tij innovative të mprehtësive të kryqëzuara në gjatësi të bëra nga volfram karbid ultra të fortë që përshtaten në ҫdo thikë dhe jep mprehtësin më të madhe ҫdo herë. Dhe vetëm me Bavarian Edge ju mund të prihni edhe thika të dhëmbëzuara.
Thikat tuaja të vjetra do të presin,coptojn, filetojn dhe qërojn më mirë se kurrë me Bavarian Edge.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro