Agefit – koncentrat për rrudha me efekt momental (2 produkte)

3.980,00 ден 2.990,00 ден me tvsh të përfshirë

Ejxhfit është një koncentrat revolucionar kundër plakjes së lëkurës dhe vepron kundër rrudhave tuaja. Me një formulë inventive e cila e përkrahë dhe promovon elasticitetin e lëkurës.

  • Efekt i momental i dukshëm deri në 8 orë.
  • I tërheq rrudhat rreth syve, gojës dhe ballit.
  • I forcon konturat e fytyrës.
  • Kombinim unik me përbërës aktiv dhe rrënjë e ëmbël, man dhe susam i zi.
  • I pasur me vitaminë C, e cila krijon një shtresë mbrojtëse në lëkurë.
  • Me kompleks sintetik gjarpri SYN®-AKE, i cili e sheshon lëkurën.
  • Mjafton të hidhni vetëm disa pika.

Rezerva

MKD Macedonian denar
EUR Euro