Vitalmaxx Shiatsu Massager – уред за шијацу масажа

4.480,00  ден со вклучен ддв

Страдате од болки и напнатост на мускулите? Вашите врат, грб, рамења и лумбалниот дел се изложени на секојдневен напор кој може да доведе до сериозна мускулна напнатост.

Со Виталмакс уредот за шиацу масажа имате можност да доживеете многу релаксирачка и пријатна масажа во вашиот дом.

Почувствувајте како напнатоста исчезнува од вашите мускули со пријатното масирање и притисок кои ги емитува овој уред за јапонска шиацу масажа, кога и каде и да посакате!

Продадено!