Triple Slicer – сет од три ножа

1.980,00 ден со вклучен ддв

Во Triple Slicer комплетот доаѓаат три ножеви:

  • Нож за назабување, жулиен нож и керамички нож.
  • Лесно менување на сечилата за само неколку секунди.
  • Идеален за лупење и подготовка на повеќе видови овошје и зеленчук
  • Гратис добивате алатка за декорирање и алатка за длабоко лупење
  • Достапен е во три бои и тоа: зелена, црвена и црна.

На залиха

MKD Македонски денар