Star Shower Slide Show – декоративен ласерски систем

5.980,00 ден 2.980,00 ден со вклучен ддв

Сите сакаме да го украсуваме нашиот дом за новогодишните и за сите други празници и прослави, но никој не ја сака мачната обврска на отплеткување и закачување на светилките на жица со часови, за на крај да откриеме дека половина од нив не светат!

Заборавете на тоа! Пристигна новиот и револуционерен начин на светлосно украсување – СТАР ШАУЕР СЛАЈД ШОУ, фантастичното светлосно шоу кое го претвора вашиот дом во волшебен дворец од приказните, со стотици бои, само со притискање на едно копче и само за неколку секунди!

И е многу лесен за ракување. Вклучете го, ставете го слајдот, притиснете го копчето и тоа е се!

На залиха

MKD Македонски денар