Star Shower Motion – ласерски светлосен систем

5.990,00  ден 3.990,00  ден со вклучен ддв

Со револуционерниот ласерски систем Стар Шауер Моушн, само со еден приклучок и притискање на едно копче, вашиот дом ќе свети со 6000 сјајни ѕвезди.

На залиха