Sharpfit – еластични прекривки за мебел

2.980,00  ден 8.990,00  ден со вклучен ддв

Дали вашиот мебел е излитен, искинат и застарен? Дали јадете, пиете и живеете на вашиот тросед и се случило да го извалкате? Дали вашите деца или миленичиња оставиле трага на него? Дали е време за преуредување на вашата дневна соба, но не сакате да потрошите илјадници денари?

Тогаш време е да го пробате решението за моментално обновување на мебелот – ви ја претставуваме револуционерната прекривка за мебел Шарпфит.

Исчисти