Hanzou – сет иноксни ножеви

2.980,00 ден 1.980,00 ден со вклучен ддв

Тајната на мултифункционалниот нож од Ливингтон Ханзу се крие во неговиот генијален трикомпонентен систем, кобинација на материјали, обработка и германски начин на острење. Секој нож од серија Ливингтон Ханзу е изработен од јапонски нерѓосувачки челик. Заради неговата уникатна форма излиена од еден дел, нема можност да се таложат бактерии меѓу рачката и сечилото. Најдоброто кај серијата Ливингтон Ханзу е што секој нож е рачно совршено и трајно наострен. Можеме да ви гарантираме бескрајна употреба на секогаш остри ножеви во кујната.

На залиха