RXB Complex – капсули за здрави зглобови

1.990,00 ден со вклучен ддв

Ар-Екс-Би комплекс. Безбеден природен и ефикасен начин за ослободување од болките во зглобовите, направен од чиста куркума, босвелија, невен и други чудесни природни состојки кои делуваат заедно за да ви го подмладат телото!

Со Ар-ЕКс-Би комплекс повторно ќе го откриете животот без болка. Тој ја намалува неудобноста, ефикасно го третира артритисот, и ја подобрува вашата виталност на природен начин.

Без оглед на вашата возраст, дали сте маж или жена, дали сте имале спортски или работни повреди и дали болката во зглобовите дошла природно како резултат на стареењето, Ар- Екс -Би комплекс ќе ви помогне. Тој е безбеден, 100% природен и нема несакани ефекти.

На залиха

MKD Македонски денар