Rosanna – сет иноксни тенџериња

14.990,00  ден со вклучен ддв

Korkmaz е гаранција за одлична изработка, во комбинација со најквалитетните и достапни материјали на современиот пазар. Благодарение на сето ова производите на компанијата одговараат на најновите и модерни технолошки стандарди. Korkmaz постојано се стреми да ги задоволи потребите на денешните клиенти и секако има препознатлив стилски дизајн за модерното домаќинство. Со Korkmaz подготовката на секое јадење станува нешто посебно.

На залиха