Renumax – средство за полирање автомобили

2.980,00 ден со вклучен ддв

Renumax е револуционерен отстранувач на гребнатини кој ви ги чува и автомобилот и парите. Тоа е најбрзиот, најлесниот начин да се елиминираат скапите гребнатини!Тајната е во формулата која ја пополнува секоја гребнатина со милиони микро честички и потоа се суши за неколку минути, а како резултат имате мазен сјај без гребаници кој го штити автомобилот со години! Со Renumax не треба да полирате или триете. Само го нанесувате и гледате како сосема исчезнува за миг!

Продадено!

MKD Македонски денар