Palace Grandi Vini – чаши за вино

1.990,00  ден со вклучен ддв

Комплет од 6 чаши Grandi Vini од серијата Palace на италијанскиот производител Luigi Bormioli. Чашата Grandi Vini е за црвени вина со просечна густина. Погодни за вина со висок процент на алкохол и ниска киселост.

 

На залиха