Microear – уред за засилување на звукот

4.470,00 ден со вклучен ддв

Ако не можете да слушате добро, тоа предизвикува нервоза, па дури и ги тера тие што страдаат од губење на слухот од срам да се повлечат пред пријателите и семејството.

Мајкро-иер користи дигитална технологија за засилување на звукот за да го зголеми звукот, па ќе слушате работи кои никогаш не сте ги слушале, и најдобро од се е што навистина функционира! Ќе ја чуете разликата. Уникатниот систем за дигитална копресија на Мајкро-иер ви овозможува да ги засилите звуците кои сакате да ги чуете, а да ја намалите несаканата заднинска врева.

Овој револуционерен уред за слушање е дискретен, па никој нема да знае дека го носите.

Исто така и се полни. Само вклучете го и ќе имате 20 часа слушање со висока дефиниција за самоуверено да го поминете вашиот ден.

Продадено!

MKD Македонски денар