Livington Kitchen Grill – скара 4 во 1

5.990,00 ден со вклучен ддв

Ливингтон Кичен Грил е првата домашна скара на светот со 4 функции во една, која ќе ги замени вашата трационална скара, вашето тавче, рерната или електричната скара! Таа jа трансформира вашата плотна дома во професионална скара!

Капакот за арома кој се отстранува е направен од високо квалитетно термичко стакло кој ги задржува пареата и аромата таа му каде што треба да бидат, внатре во Ливингтон Кичен Грил!

Ливингтон Кичен Грил е направен од леан алуминиоум за сите видови плотни, стаклени, индукциски, електрични, дури и плински!

Заборавете на вашите мали тавчиња! Само Ливингтон Кичен Грил нуди неспоредливо голема површина за печење од 38 на 25 сантиметри од леан алуминиум со индукциско дно со две термички зони!

Продадено!

MKD Македонски денар