Instant Duster Pro – ротирачки бежичен бришач на прашина

2.480,00 ден 1.990,00 ден со вклучен ддв

Инстант Дастер Про е неверојатно едноставен за употреба ротирачки бежичен бришач за прашина. Тој е многу лесен и преносен. Тајната на Инстант Дастер Про е во илјадниците специјално направено електростатички наелектризирани влакна кои ја влечат прашината кон себе. Статичкиот електрицитет всушност ги привлекува прашината и нечистотијата, како магнет, и брзо ја заробува прашината, па чистењето е лесно и не оставате ништо зад себе.

Продадено!

MKD Македонски денар