Insta Life – појас за колено

1.980,00  ден 1.580,00  ден со вклучен ддв

  • Само поставете го InstaLife под колениците и затегнете ги каишите.
  • Мекото перниче од 3см притиска во средината на мускулите под коленото што влијае на итно ослободување на болката.
  • Едноставно, брзо, лесно, ефикасно олеснување.
  • Перничето InstaLife делува на тој начин ги затега листот на ногата и така го пресекува болката пред да се прошири низ вашето тело.

 

Продадено!