Hurricane Spin Scrubber – систем за чистење

3.990,00  ден со вклучен ддв

Хурикејн Спин Скрабер е новата, сензационална четка за чистење која чисти побрзо, полесно и подобро!

За неа не ви требаат батерии, зашто работи со помош на најновата акумулатор-технологија!

Тајната на Хурикејн Спин Скрабер е ротирачката четка со неверојатни 300 вртежи во минута! Со оваа моќна способност за ротирање, Хурикејн Спин Скрабер со сензационална леснотија ја отстранува секоја нечистотија и закоравена дамка!

Заборавете на корозивните хемикалии и макотрпното, исцрпувачко чистење. Вашиот дом ќе сјае со Хурикејн Спин Скрабер.

Продадено!