Herbaclear (сет од 2)

2.280,00 ден 1.490,00 ден со вклучен ддв

Herbaclear е екстракт од сите природни состојки кој помага за отстранување на израстоците на кожата. Направен е од етерични масла , без никакви хемиски додатоци. Herbaclear е најдобриот производ за отстранување на израстоците на кожата.

Продадено!

MKD Македонски денар