Helix Original крем

899,00 ден со вклучен ддв

Болка, вкочанетост, отоци? Доволно страдавте непотребно!

Хеликс Оригинал кремот е природното решение за ефикасна масажа со смирувачки ефект за подобрување на тонусот и општата состојба на телото, пред и по секојдневните активности или пред и по интензивна / умерена спортска активност.

Лековитите својства на полжавот се познати уште од античко време. Екстрактот од полжави се користи во производството на голем број препарати во козметичката индустрија, фармацијата и медицината.

На залиха

MKD Македонски денар