Helix Original – капсули со екстракт од полжав

2.480,00  ден со вклучен ддв

Животот е тежок за луѓето со болки во зглобовите. Терапијата за ваквите видови болести чини скапо, а лековите можат да имаат несакани ефекти.

Полжавите се единствените животни во светот способни да ја регенерираат својата школка благодарение на протеинот кој ги заздравува и обновува клетките – алантоин. Затоа и Хеликс Оригинал е создаден со концентрирана формула во облик на капсула.

Луѓето велат дека имаат дефинитивно олеснување на болките во зглобовите благодарение на чудесното откритие на 100 проценти природниот суплемент Хеликс Оригинал.

 

Продадено!