Helix Original – капсули со екстракт од полжав (сет со крем)

2.480,00 ден со вклучен ддв

Животот е тежок за луѓето со болки во зглобовите. Терапијата за ваквите видови болести чини скапо, а лековите можат да имаат несакани ефекти.

Полжавите се единствените животни во светот способни да ја регенерираат својата школка благодарение на протеинот кој ги заздравува и обновува клетките – алантоин. Затоа и Хеликс Оригинал е создаден со концентрирана формула во облик на капсула.

Луѓето велат дека имаат дефинитивно олеснување на болките во зглобовите благодарение на чудесното откритие на 100 проценти природниот суплемент Хеликс Оригинал.

 

На залиха

MKD Македонски денар