Glydeball – лебдечка топка за фудбал

990,00  ден со вклучен ддв

Пристигна Глајд Бол!

Првата топка со која може да се игра безбедно во домот!

Без гребење и удирање!

Глајд Бол е единствената фудбалска топка која лебди како маѓепсана.

Тајната на Глајд Бол е нејзината воздушна завеса која овозможува таа тивко да лебди над секоја површина: плочки, паркет, па дури и теписони.

На залиха