Ervamatin – лосион за раст на косата

1.580,00 ден 1.490,00 ден со вклучен ддв

Вратете го стариот изглед на вашата коса! Лосионот Ervamatin ја користи моќта на високо активни растителни екстракти од амазонските дождовни шуми. Тоа може да го запре опаѓањето на косата, мрсна коса и да направат првутот да исчезне и да создаде нова, силна и густа коса! Вие само треба да го користите 2 пати на ден, едноставно се втрива во коренот од косата и веќе влијае. Со специјална формула на високо ниво!

Продадено!

MKD Македонски денар