Derma Suction – уред за чистење лице

1.480,00 ден со вклучен ддв

Дерма Сакшн е единствениот уред кој има моќ на вшмукување да ја исчисти секоја пора.

  • Брзо и лесно ја ослободува кожата од сите нечистотии.
  • Без мака ги отстранува црнките, мозолчињата, како и маснотиите, нечистотијата и остатоците од шминка.
  • Со четири различни додатоци за секој дел од телото.
  • Има и соничен додаток со функција за пилинг на кожата.
  • Две индивидуални нивоа на вшмукување.
  • Ја стимулира кожата и прави да изгледа меко, свежо и сјајно.
  • Мал, компактен и бежичен – идеален и за патувања.
  • Лесен за чистење.

Продадено!

MKD Македонски денар