Dr. Vac – апарат за чистење уши (сет од 2)

1.980,00  ден 1.580,00  ден со вклучен ддв

Д-р Вак апаратот за чистење уши е најдобриот начин за одржување на хигиената на вашите уши.

  • За разлика од стапчињата за чистење уши, тој е многу поефикасен и безболен.
  • Не ги турка нечистотијата и водата навнатре, туку со леснотија ги извлекува надвор,
  • Вашите уши се совршено чисти и суви.

На залиха