Coolform Mini Aircon – мини систем за ладење

2.490,00  ден 1.980,00  ден со вклучен ддв

Ви го претставуваме револуционерниот Кулформ Мини Еркон. Тој е најпреносниот, најштедливиот и најефтин начин да ви биде свежо и удобно во текот на целата година.

Напредниот филтер со испарување го вшмукува жешкиот воздух и ја впива жештината, претворајќи ја во свеж ладен воздух за неколку минути.

Сега можете да ги изладите собите кои најмногу ги користите без да ја ладите цела куќа. Многу ќе заштедите на сметката за струја.

На залиха